logo
Καλάθι 0 0,00 €
Αρχική Blog Πουά: Το μοτίβο που θα κυριαρχήσει τη σεζόν SS24

Πουά: Το μοτίβο που θα κυριαρχήσει τη σεζόν SS24

21 March 2024
13:38
Πουά: Το μοτίβο που θα κυριαρχήσει τη σεζόν SS24

Η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα της νέας σεζόν έχει όλα όσα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανεξάρτητα από το στυλ σου! Floral prints, ριγέ κοστούμια, λευκά φορέματα, ψηλόμεσα παντελόνια και παστέλ αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στα ανοιξιάτικα catwalks! Ωστόσο, ένα μοτίβο είναι αυτό που κυριαρχεί και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Διαχρονικό, κομψό και σίγουρα παιχνιδιάρικο, το πουά επιστρέφει δυναμικά και υπόσχεται πως θα αναβαθμίσει ακόμα και το πιο απλό look.Το αγαπημένο της δεκαετίας του '50 βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο και είτε είσαι λάτρης του vintage στυλ,είτε ενημερωμένη fashionista, ξέρουμε πως θέλεις να το εντάξεις στα καθημερινά σου σύνολα και να εντυπωσιάσεις! Στη Desiree μπορείς να  βρεις το πουά key piece που σου ταιριάζει και να δημιουργήσεις τους δικούς σου συνδυασμούς ανάλογα με την περίσταση! 

 Πουά πουκάμισο 

Το πουά πουκάμισο είναι το νέο must have του office look.Τόλμησε να δώσεις μια fashion πινελιά στο κλασσικό πουκάμισο με μανσέτα επιλέγοντας ένα έντονο πουά. Συνδύασέ το με ένα ψηλόμεσο full length παντελόνι σε μαύρο χρώμα για πιο αυστηρά look και loafers σε έντονο χρώμα ή με ένα ψηλόμεσο τζιν καμπάνα και την καμπαρντίνα σου για τις λιγότερο formal επαγγελματικές σου εμφανίσεις. 

Πουά Μπλούζα

Για τις πιο casual εμφανίσεις σου, μπορείς να επενδύσεις σε κομμάτια που μεμονωμένα θα δημιουργήσουν τα πιο ευφάνταστα looks και θα σου δώσουν έξτρα πόντους στυλ δίχως προσπάθεια. Επίλεξε μια πουά μπλούζα με βολάν ή ένα top με δέσιμο στο λαιμό, συνδύασέ τα με ένα μονόχρωμο wide leg παντελόνι, ένα σακάκι και τις αγαπημένες σου γόβες και θα είσαι καλοντυμένη από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Πουά Φούστα

Εάν είσαι skirt lover, τότε έχουμε να σου προτείνουμε τις πιο stylish μάξι φούστες που μπορείς να τις συνδυάσεις ακόμα και με ένα απλό t-shirt! Δοκίμασε για τις απογευματινές σου εξόδους μια σατινέ φούστα με βολάν και μεγάλο πουά και για τις πιο βραδινές την αγαπημένη μας μαύρη φούστα με ασύμμετρα βολάν και μικρό μοτίβο! Θα εντυπωσιάσεις! 

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι επίσημες περιστάσεις που αναρωτιέσαι πώς μπορείς να φορέσεις το πουά και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Στη νέα συλλογή Special Occasion θα βρεις elegant αμπιγιέ φορέματα με απίστευτη εφαρμογή που θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου! 

Μidi πουά  φόρεμα με ζώνη στη μέση

Η πρώτη μας επιλογή και ιδανική για πρωινά ή βραδινά events είναι το αγαπημένο μας midi πουά φόρεμα με ζώνη στη μέση. Η ροζ του απόχρωση ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και διακριτικά αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το look σου Εάν το στυλ σου είναι πιο μοντέρνο, τότε σου προτείνουμε ένα μίνι πουά φόρεμα με βολάν στα μανίκια που μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι πέδιλα σε έντονη απόχρωση!

Μακρύ φόρεμα με βολάν 

Για εσένα όμως, που είτε είσαι κουμπάρα, είτε η περίσταση απαιτεί το απόλυτα glam look, η πρότασή μας δεν μπορεί να είναι άλλη από ένα μακρύ φόρεμα με βολάν που θα αναδείξει όλη τη θηλυκότητά σου και θα επαναπροσδιορίσει το vintage look όπως το έχεις στο μυαλό σου. Το αγαπημένο μας βραδινό φόρεμα της νέας συλλογής με ίσιο ντεκολτέ και κορδέλα στη μέση είναι η μόνη επιλογή! Συνδύασέ το με διακριτικά σκουλαρίκια και πέδιλα σε μαύρο χρώμα και σου εγγυόμαστε πως θα εντυπωσιάσεις

Δες όλα τα κομμάτια με το αγαπημένο μοτίβο online και στα καταστήματα μας, και βρες αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ!

Newsletter

Συμπληρώνοντας το e-mail σας δέχεστε να λαμβάνετε προωθητικό υλικό σχετικά με, προσφορές, διαγωνισμούς και εκδηλώσεις , προγράμματα επιβράβευσης πελατών και έρευνες αγοράς.