Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιστροφές Προϊόντων

Δωρεάν επιστροφές μέχρι 30/5/2018 εντός Ελλάδος

Δεν σου έκανε ή δεν σου άρεσε; Κανένα πρόβλημα!
Μπορείς να  επιστρέψεις αυτή την παραγγελία σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Τύλιξε το δέμα σου και πήγαινε το στο κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ courier. Ζήτησε το δέμα σου να σταλεί στην οδό Ανδρέου Γεωργίου 13 ,54627 Θεσσαλονίκη Με χρεωση Παραληπτη. Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην δοκιμάσεις το φόρεμα που σου άρεσε online.

Σημείωση:
Επιστροφές από άλλες μεταφορικές ή courier με χρέωση παραλήπτη δεν θα γίνουν δεκτές
Η προωθητική ενέργεια ισχύει  για επιστροφές που θα γίνουν μέχρι 30/5/2018
 

Επιστροφές Εντός Ελλάδος

Τρόπος αποστολής

Ετοιμάζετε το δέμα σας και εσωκλείετε μέσα σε αυτό το συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής και την απόδειξη.

Πηγαίνετε το δέμα σε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία σας εξυπηρετεί, καθώς η χρέωση επιβαρύνει εσάς. Η εταιρεία μας συνιστά την υπηρεσία θυρίδα-θυρίδα της ΕΛΤΑ courier με την οποία χρεώνεστε μόνο 5€. Σε περίπτωση που γίνει χρέωση της εταιρείας κατά την επιστροφή, το ποσό των 5€ θα αφαιρεθεί από το πιστωτικό σας υπόλοιπο ή θα χρεωθεί στην αποστολή της αντικατάστασης ως αντικαταβολή. Σε περίπτωση που παραλάβετε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία μας και η αποστολή γίνεται αποκλειστικά με Ελτα courier.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με e-mail για την πορεία της.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών από την παραλαβή του και η διαδικασία αλλαγής συνήθως διαρκεί 5-7 ημέρες.

Χρήσιμες πληροφορίες

Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται αφόρετα, με συνημμένες όλες τις ετικέτες και σε κατάσταση πώλησης σε διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Κατά την προσπάθεια δοκιμής των ενδυμάτων, βεβαιωθείτε ότι δεν έρχονται σε επαφή με κάτι που μπορεί να αφήσει κάποιο σημάδι ή μυρωδιά, για παράδειγμα αρώματα, αποσμητικά, καπνός κλπ. Δεν θα είμαστε σε θέση να δεχτούμε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος στο οποίο θα υπάρχουν στοιχεία που δηλώνουν ότι αυτές οι οδηγίες δεν έχουν τηρηθεί.

Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, τα χρήματα θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σας σε διάστημα 7-10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της επιστροφής από εμάς. Συνιστούμε για δική σας διευκόλυνση, ώστε να μην υπάρχουν επιπλέον κρατήσεις από την τράπεζα, ο λογαριασμός που δίνετε να ανήκει σε τράπεζα Eurobank.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν πάντα τον αποστολέα εκτός αν ο λόγος επιστροφής οφείλεται αποκλειστικά σε λάθος της εταιρείας μας.

Αντικατάσταση ή αλλαγή του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ζητούμενο προϊόν. Αν το προϊόν που θέλετε δεν υπάρχει, το τμήμα εξυπηρέτησης του e-shop θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προσφέρει επιπλέον επιλογές.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλώ καλέστε μας στο +30 2310 530338 ή στείλτε μας e-mail στο info@desiree.gr
 

Για επιστροφές από το εξωτερικό

Oι επιστροφές πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με την υπηρεσία συστημένου δέματος του ταχυδρομείου.

Μέσα στο δέμα πρέπει να περιλαμβάνεται και το έντυπο επιστροφής προϊόντων στο οποίο θα  αναφέρεται ο λόγος  της επιστροφής και η απόδειξη. Η εταιρεία δεν παρέχει προπληρωμένα έντυπα επιστροφής, έτσι όταν κάνετε επιστροφή ενός προϊόντος είναι δική σας ευθύνη να φτάσει σε εμάς με ασφάλεια.  Σας συνιστούμε όταν κάνετε επιστροφές  με το ταχυδρομείο να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία των συστημένων επιστολών ή όποια υπηρεσία θεωρείτε πως εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων. Παρακαλούμε κρατήστε ασφαλή όλες τις αποδείξεις των ταχυδρομικών τελών μέχρι να λάβετε την επιστροφή χρημάτων από την εταιρία μας.

 

Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το www.desiree.gr πρέπει να επιστρέφονται στις κεντρικές αποθήκες του e-shop και όχι σε κάποιο κατάστημα DESIREE. Προϊόντα που αγοράστηκαν από καταστήματα δεν μπορούν να επιστραφούν σε εμάς, αλλά στο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκαν. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ευθύνη για οποιαδήποτε αντικείμενα που δεν έχουν αγοραστεί από αυτήν την ιστοσελίδα.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων με την επιστροφή του προϊόντος , τα χρήματα σας θα κατατεθούν στο λογαριασμό που έχετε δηλώσει 10-12 περίπου εργάσιμες  μέρες μετά την παραλαβή της επιστροφής σας από την εταιρία μας. Τόσο είναι το χρονικό διάστημα που κάνει να εκταμιευθεί το πόσο από την αντικαταβολή της courier και η επεξεργασία του αιτήματος σας για επιστροφή χρημάτων.Αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, τότε η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα διαρκέσει περίπου 5-7 εργάσιμες μέρες. Η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει μόνο στην ίδια κάρτα από την οποία έγινε η αρχική πληρωμή. Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ημερομηνία κατάθεσης στο λογαριασμό σας παρακαλώ καλέστε μας στο 2310-530.338 στο τμήμα του e-shop Δευτέρα με Παρασκευή 9:00-17:00.
 

Αντικατάσταση

Μπορούμε να σας αντικαταστήσουμε ένα προϊόν για διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα  ή με άλλο διαφορετικό είδος.Εάν δεν υπάρχει απόθεμα στο μέγεθος που χρειάζεστε, θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων, σε αυτή τη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Ελαττωματικό/Λάθος Είδος

Πριν από κάθε αποστολή πραγματοποιείται έλεγχος υψηλών προδιαγραφών ώστε να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα που φτάνουν στα χέρια των πελατών βρίσκονται σε άριστη ποιοτικά κατάσταση. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, παρακαλείστε να συμπληρώσετε αναλυτικά το Έντυπο Επιστροφής, το οποίο βρίσκεται μέσα στην συσκευασία, πριν το επιστρέψετε σε εμάς. Έχετε 14  ημέρες από την ημέρα παραλαβής να το επιστρέψετε πίσω. Οι εναλλακτικές που σας προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

 

  1. Αντικατάσταση*. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν που μας επιστρέψατε (ίδιος κωδικός, με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους και χρώματος).
  2. Επιστροφή των χρημάτων΄.

*Σημείωσεις:

 

  1. Περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντας σας την εναλλακτική 2.
  2. Η παρούσα πολιτική αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο σε online αγορές. Τα φυσικά καταστήματα ακολουθούν διαφορετική πολιτική επιστροφών για πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο +30 2310 530338, +302310 541094.

Διεύθυνση Επιστροφής

DESIREE
 

Ανδρέου Γεωργίου 13 -Θεσσαλονίκη

Τ.Κ. 54627

ΕΛΛΑΔΑ

 

Έντυπο Επιστροφής