logo
Καλάθι 0 0,00 €
Αρχική Blog Κουμπάρα, Νονά ή Καλεσμένη; Επιλογές για να εντυπωσιάσεις

Κουμπάρα, Νονά ή Καλεσμένη; Επιλογές για να εντυπωσιάσεις

22 April 2024
11:40
Κουμπάρα, Νονά ή Καλεσμένη; Επιλογές για να εντυπωσιάσεις

Έχεις αρχίσει να σημειώνεις στην ατζέντα σου όλα εκείνα τα event που πρέπει να παρευρεθείς το επόμενο διάστημα και σίγουρα έχεις ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για το τέλειο look! Φόρεμα, κοστούμι ή ένα κομψό σετ θα είναι η ιδανική επιλογή; Είτε είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση, είτε πρέπει να λάμψεις σαν νονά ή κουμπάρα, στη νέα Special Occasion συλλογή Desiree θα βρεις το ιδανικό κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις ανεξάρτητα από το στυλ σου!

Εντυπωσιακά μοτίβα

Must επιλογή και κυρίαρχη τάση της σεζόν είναι τα ιδιαίτερα εμπριμέ και τα λουλουδάτα prints, που πάντα τραβούν τα βλέμματα και δεν χρειάζονται πολλά αξεσουάρ για να ολοκληρώσουν τη συνολική εικόνα. Επίλεξε ένα μίντι floral φόρεμα με την πιο κομψή καρφίτσα σαν λεπτομέρεια ή ένα ασύμμετρο maxi εμπριμέ σε παστέλ αποχρώσεις και συνδύασε τα με πέδιλα σε nude αποχρώσεις και διακριτικά κοσμήματα. Θα εντυπωσιάσεις είτε είσαι η κουμπάρα είτε η νονά στο event! Εάν σου αρέσουν οι πιο vintage γραμμές, τότε σου προτείνουμε ένα cocktail φόρεμα με ζώνη στη μέση που θα αναδείξει τη σιλουέτα σου και θα μπορέσεις να το φορέσεις τόσο σε πρωινά όσο και σε βραδινά καλέσματα.

Halterneck φόρεμα

Tο φόρεμα που θα φορέσεις τόσο σε ένα glam party όσο και σε ένα επίσημο event, με κομψά σανδάλια ή ψηλοτάκουνα πέδιλα έχει halterneck λαιμόκοψη και είναι η τάση που είδαμε σε όλα τα catwalks! Οι επιλογές είναι πολλές ανάλογα με την περίσταση! Εάν το κάλεσμα είναι στην πόλη τότε ιδανική επιλογή είναι ένα μάξι φόρεμα με παιχνιδιάρικο πουά μοτίβο και βολάν στο τελείωμα που συνδυάζεται τέλεια τόσο με μαύρα πέδιλα όσο και με χρωματιστά slingback flats. Εναλλακτικά, μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο μας σατινέ φόρεμα με τη μεταλλική λεπτομέρεια σε υπέροχη ροζ απόχρωση που θα τονίσει το μαύρισμά σου! Για τα events σε παραθαλάσσια σκηνικά μπορείς να φορέσεις μια ολόσωμη πλισέ φόρμα και flat παπούτσια για να κινείσαι άνετα ή ένα μακρύ φόρεμα με όψη τσαλακωμένου και μεταλλικά αξεσουάρ!

Στενές γραμμές

Για εσένα που λατρεύεις τις κλασικές γραμμές τότε ένα εφαρμοστό φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή. Εάν όμως θέλεις να πετύχεις ένα πιο επιβλητικό look, τότε μπορείς να τολμήσεις ένα κοστούμι σε έντονη απόχρωση και να το συνδυάσεις με printed πουκάμισα ή ένα minimal μπούστο! Ό,τι και να επιλέξεις, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι το τέλειο combo!

Μονοχρωμία

Για το τέλος αφήσαμε τα κομψά και πάντα διαχρονικά μονόχρωμα looks που μπορείς να φορέσεις σε περισσότερα από ένα καλέσματα ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις. Ένα κρουαζέ φόρεμα σε έντονη απόχρωση ή ένα mini με βολάν θα δώσουν μια ρομαντική αύρα στο ντύσιμό σου! Οι μίντι γραμμές παραμένουν πάντα classy και ειδικά αν παίξεις με τα ιδιαίτερα μανίκια θα κεντρίσεις τις εντυπώσεις!

Δες όλα τα Special Occasion κομμάτια online και στα καταστήματα μας, και βρες αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ!

Newsletter

Συμπληρώνοντας το e-mail σας δέχεστε να λαμβάνετε προωθητικό υλικό σχετικά με, προσφορές, διαγωνισμούς και εκδηλώσεις , προγράμματα επιβράβευσης πελατών και έρευνες αγοράς.