logo
Καλάθι 0 0,00 €
Αρχική Blog Key items

Key items

18 February 2022
11:34
Key items

 

Ποιά από εμάς δεν θέλει κομμάτια κλειδιά στη ντουλάπα της; Κομμάτια που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνδυάζονται με όλα βγάζοντας μας από το αιώνιο δίλημμα του «τι να βάλω»!!

Και όσο κι αν θέλουμε να τα εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας, δυσκολευόμαστε να τα εντοπίσουμε ανάμεσα σε τόσες επιλογές.

Έχουμε ετοιμάσει την παρακάτω λίστα που θα λύσει κάθε απορία σου και θα σε καθοδηγήσει σχετικά με το πώς να τα συνδυάσεις.

 

Eco leather jacket

Από τα αγαπημένα κομμάτια της ανοιξιάτικης γυναικείας ντουλάπας. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, με ότι κι αν φοράς, από casual denim outfits μέχρι μίνι φορέματα. Τόλμησε να το συνδυάσεις με μακρύ αέρινο φόρεμα για μια statement εμφάνιση.

Ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι

Τα ψηλόμεσα παντελόνια τα έχουμε αγαπήσει, ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο αναδεικνύοντας τον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνδύασε το με πουκάμισα και αυστηρά τοπ ή oversized blazer για να πετύχεις το office look,  ή με φλοράλ πουκάμισα και πιο ανάλαφρα τοπ για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Ζακέτα με κουμπιά

Φόρεσε τη με όλα!! Ναι σωστά κατάλαβες!!Φόρεσε τη ως τοπ με το αγαπημένο σου τζιν, τις μίνι και μάξι φούστες σου, τα υφασμάτινα παντελόνια σου και τις ζίπ κιλότ.  Και φυσικά ως ελαφρύ πανωφόρι πάνω από τα καλοκαιρινά τοπ σου.

Μακρύ αέρινο φλοράλ φόρεμα

Ένας ύμνος στη φινέτσα και το στυλ

Το ρούχο μου θα φορέσεις στη δουλειά με τις ψηλοτάκουνες μπότες σου, σε βόλτες με biker boots και leather jacket, σε ρομαντικό δείπνο με πέδιλα.

Τζιν παντελόνι

Σταθερή αξία στη γυναικεία ντουλάπα, σε όλες τις εποχές. Ένα ρούχο που αγαπάμε ακριβώς γιατί συνδυάζεται με τα πάντα. 

Newsletter

Συμπληρώνοντας το e-mail σας δέχεστε να λαμβάνετε προωθητικό υλικό σχετικά με, προσφορές, διαγωνισμούς και εκδηλώσεις , προγράμματα επιβράβευσης πελατών και έρευνες αγοράς.