logo
Καλάθι 0 0,00 €
Αρχική Blog Γυναικείο Κοστούμι: Πώς θα το φορέσεις σαν fashion expert ανάλογα με την περίσταση!

Γυναικείο Κοστούμι: Πώς θα το φορέσεις σαν fashion expert ανάλογα με την περίσταση!

02 April 2024
08:42
Γυναικείο Κοστούμι: Πώς θα το φορέσεις σαν fashion expert ανάλογα με την περίσταση!

Οι τάσεις μπορεί να αλλάζουν κάθε σεζόν, ωστόσο τίποτα δεν είναι πιο διαχρονικό όσο ένα καλοραμμένο γυναικείο κοστούμι! Μονόχρωμα, ριγέ, σε στενή γραμμή ή oversized, τα κοστούμια της άνοιξης είναι η πιο έξυπνη επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση! 

Στη νέα συλλογή Desiree μπορείς να βρεις το κοστούμι που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και να δημιουργήσεις τους πιο stylish συνδυασμούς ανάλογα με την περίσταση! 

Ριγέ κοστούμι 

Το ριγέ κοστούμι επέστρεψε δυναμικά και είναι η all time classic επιλογή για εσένα που θέλεις να φρεσκάρεις το office look σου και να είσαι in fashion! Αυτό το σχέδιο κοστουμιού είναι ταυτόχρονα κλασικό και μοντέρνο, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείς να το μεταμορφώσεις! 

Επίλεξε ένα μεσάτο blazer και ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε navy απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, συνδύασέ το στις πρωινές σου εμφανίσεις με slingback γόβες σε ουδέτερες αποχρώσεις, ένα leather look σακίδιο ή μια μικρή shoulder bag και πέτυχε το πιο μοντέρνο outfit για το γραφείο. Για τις απογευματινές σου βόλτες μπορείς να συνδυάσεις το σακάκι με ένα denim παντελόνι από τη νέα μας συλλογή, πλατφόρμες και χρυσά κοσμήματα!

Για τις πιο τολμηρές, προτείνουμε το αντίστοιχο three - piece κοστούμι στην πιο κομψή ροζ απόχρωση της άνοιξης με blazer με σταυρωτό κλείσιμο και κανονική εφαρμογή. Το γιλέκο είναι το κομμάτι που κυριάρχησε στη fashion σκηνή και σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις χωρίς δισταγμό! Εναλλακτικά, φόρεσέ το με ένα πουκάμισο ή ένα μονόχρωμο top. Ολοκλήρωσε το look με ψηλοτάκουνα mules ή γόβες και μια polished τσάντα ώμου σε λευκή ή nude απόχρωση!

 

Κοστούμια με χρώμα

Τα κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις είναι η πρότασή μας για εσένα που θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα στις περιστάσεις που απαιτούν επίσημο ένδυμα αλλά δεν θέλεις να φορέσεις φόρεμα! Baby blue ή bright pink είναι οι 2 αποχρώσεις που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα  πάνω σου! Συνδύασέ τα με floral αέρινα πουκάμισα, μεταλλικά αξεσουάρ και ψηλοτάκουνα πέδιλα για τις πιο stylish εμφανίσεις!

 

Το σακάκι με σμόκιν γιακά

Ένα κομμάτι δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα, και δεν είναι άλλο από το σακάκι με σμόκιν γιακά. Σε λευκή ή μαύρη απόχρωση, αυτό το σχέδιο είναι πάντα τάση και αποπνέει πολυτέλεια. Όποια απόχρωση από τις δύο και αν επιλέξεις, προτείνουμε να κρατήσεις τη μονοχρωμία ακόμα και στα αξεσουάρ! Εάν θέλεις μια glam πινελιά μπορείς να προσθέσεις αξεσουάρ με μεταλλική λάμψη! Plus, μπορείς να επιλέξεις το λευκό κοστούμι ακόμα και εάν παντρεύεσαι με πολιτικό γάμο και το φόρεμα δεν είναι του στυλ σου!

Blazer με φούστα

Τέλος, εάν ανήκεις στην κατηγορία γυναικών που λατρεύουν τα κοστούμια αλλά προτιμούν τις πιο θηλυκές σιλουέτες, τότε σου προτείνουμε να φορέσεις το αγαπημένο σου blazer με μία κοντή φούστα με κοσμήματα! Το look αυτό είναι ιδανικό τόσο για τις βραδινές σου εμφανίσεις όσο και για τις πιο επίσημες!

Δες όλες τις νέες αφίξεις σε κοστούμια Desiree online και στα καταστήματα μας, και βρες αυτό που σου ταιριάζει!

Newsletter

Συμπληρώνοντας το e-mail σας δέχεστε να λαμβάνετε προωθητικό υλικό σχετικά με, προσφορές, διαγωνισμούς και εκδηλώσεις , προγράμματα επιβράβευσης πελατών και έρευνες αγοράς.