logo
Καλάθι 0 0,00 €
Αρχική Blog Vacation Ready? Δες όλα τα απαραίτητα looks των διακοπών!

Vacation Ready? Δες όλα τα απαραίτητα looks των διακοπών!

15 July 2022
11:08
Vacation Ready? Δες όλα τα απαραίτητα looks των διακοπών!

Αναρωτιέστε τι θα φορέσετε φέτος το καλοκαίρι στις διακοπές σας; Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι χώρο στις βαλίτσες σας γιατί η Desiree έρχεται να προτείνει total looks για κάθε περίσταση αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα και την προσωπικότητα σας.

Εμπριμέ φόρεμα με κόμπο

Ανάδειξε την θηλυκότητα σου με ένα ιδιαίτερο μακρύ φόρεμα σε έντονους χρωματισμούς. Συνδύασέ το με χρυσά κοσμήματα , mid-heels μονόχρωμα πέδιλα και εντυπωσίασε!

Παντελόνι με λάστιχο

Μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις στη βαλίτσα σου το λευκό wide leg παντελόνι μας! Το ανάλαφρο λινό του ύφασμα σου προσφέρει στιλ και άνεση. Συνδύασέ το με σατινέ μπλούζα με γεωμετρικά μοτίβα και δεν θα περάσεις απαρατήρητη!

Extra tip: Μπορείς να το φορέσεις με ολόσωμο μαγιό αντί για τοπ μετά την θάλασσα!

Φόρεμα σε στυλ lingerie με πολύχρωμο μοτίβο

Κάνε μια glam chic εμφάνιση φορώντας το πολύχρωμο φόρεμα σε στυλ lingerie της συλλογής μας για τις βραδινές εξόδους σου. Η Desiree αναβάθμισε το all time classic slip dress που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας ενσωματώνοντας στοιχειά από τις σύγχρονες τάσεις της μόδας,όπως τα  rainbow stripes, για να είσαι in-style όταν απολαμβάνεις το ποτό σου!

Φλοραλ φόρεμα κρουαζέ

 Όλες αγαπάμε το διαχρονικό αέρινο φόρεμα που είναι ευκολοφόρετο ,άνετο ,δίνει αίσθηση κίνησης και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάνε μια ασφαλή επιλογή φορώντας  το  ρομαντικό  φλοραλ φόρεμα της καλοκαιρινής  μας συλλογής .Επίλεξε να το συνδυάσεις με τα  αγαπημένα σου σνικερς ή σανδάλια για να απόλαυσεις  άνετη τις βόλτες σου.

Newsletter

Συμπληρώνοντας το e-mail σας δέχεστε να λαμβάνετε προωθητικό υλικό σχετικά με, προσφορές, διαγωνισμούς και εκδηλώσεις , προγράμματα επιβράβευσης πελατών και έρευνες αγοράς.