logo
Καλάθι 0 0,00 €
Αρχική Blog Knitwear: Το must-have κομμάτι του φθινοπώρου

Knitwear: Το must-have κομμάτι του φθινοπώρου

23 December 2021
15:08
Knitwear: Το must-have κομμάτι του φθινοπώρου

Το φθινόπωρο είναι εδώ και εσύ αναρωτιέσαι τι να φορέσεις για να είσαι άνετη αλλά και ταυτόχρονα στυλάτη σε κάθε σου εμφάνιση;

Τα knitwear αποτελούν ένα basic κομμάτι για τους φθινοπωρινούς μήνες και όχι μόνο. Στη συλλογή μας θα βρεις ποικιλία από χρώματα και σχέδια που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις τα look σου. 

Εμείς σου προτείνουμε τα δικά μας αγαπημένα.

Εσύ ποιο knitwear θα διαλέξεις;

Πλεκτή μπλούζα με βολάν και τούλι

Αν δεν θέλεις κάτι basic και ψάχνεις κάτι πιο ιδιαίτερο, τότε ένα πλεκτό σε παστέλ αποχρώσεις με λεπτομέρειες στους ώμους, είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Δημιούργησε edgy everyday outfits, προσθέτοντας τα βολάν και το τούλι στα outfit σου καθώς αποτελούν μία από τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν. 

Extra tip : Για casual εμφανίσεις, μπορείς να το συνδυάσεις  με ένα απλό υφασμάτινο παντελόνι ή με το αγαπημένο σου denim.

Πλεκτή μπλούζα σε ριπ πλέξη

Ψάχνεις κάτι διαχρονικό αλλά και μοντέρνο; Μια επιλογή είναι ένα μονόχρωμο πλεκτό τοπ με ριπ πλέξη που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση. Φόρεσε το, το πρωί με ένα υφασμάτινο παντελόνι στο γραφείο αλλά και το βράδυ με ένα leather look παντελόνι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.  

Πλεκτό φόρεμα ριπ​

Έχεις βαρεθεί τα απλά καθημερινά πλεκτά τοπ και ψάχνεις κάτι εναλλακτικό; Το πλεκτό ριπ φόρεμα είναι μια επιλογή για εσένα που θέλεις να είσαι in-style σε κάθε σου βήμα. Για πιο casual εμφανίσεις επίλεξε να το φορέσεις με ένα ζευγάρι μποτάκια και ένα πανωφόρι σε neutral αποχρώσεις. Για να απογειώσεις ακόμη περισσότερο το σύνολο σου αλλά και για πιο rock εμφανίσεις επέλεξε να το φορέσεις με ένα ζευγάρι αρβυλάκια και με layering κοσμημάτων. 

Σετ μπλούζα παντελόνι πλεκτό

Κάνε την διαφορά και επίλεξε ένα πλεκτό σετ για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Πρόκειται για μια comfy επιλογή που θα σου λύσει τα χέρια καθώς δεν χρειάζεσαι χρόνο για να σκεφτείς πως να συνδυάσεις το look σου. Μαύρο, ροζ, εκρού, σιέλ ή κάμελ, όποιο και να επιλέξεις μπορείς να το συνδυάσεις είτε με ένα ζευγάρι λευκά sneakers για πιο casual style είτε με ένα ζευγάρι ψηλά μποτάκια για τις βραδινές σου εξόδους. 

Τα πλεκτά αποτελούν την καλύτερη λύση για τους κρύους μήνες και δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου. Ετοιμάσου λοιπόν για τη νέα σεζόν και φρόντισε να αποκτήσεις το πλεκτό που θα σε συντροφεύσει εδώ.

Newsletter

Συμπληρώνοντας το e-mail σας δέχεστε να λαμβάνετε προωθητικό υλικό σχετικά με, προσφορές, διαγωνισμούς και εκδηλώσεις , προγράμματα επιβράβευσης πελατών και έρευνες αγοράς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.