Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το ιδανικό Τζιν ανάλογα το σωματότυπό σου!

28 Φεβρουαρίου 2019

11:21

Το ιδανικό Τζιν ανάλογα το σωματότυπό σου!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 
Το ιδανικό Τζιν ανάλογα το σωματότυπό σου!-0

Η άνοιξη είναι πλέον εδώ και ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα ολοκαίνουργιο τζιν που θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος τους επόμενους μήνες. Αν δυσκολεύεσαι να βρεις το ιδανικό denim που ταιριάζει σε εσένα, ο οδηγός denim θα σε βοηθήσει να βρεις το τέλειο τζιν ανάλογα με τον τύπο του σώματος σου. Η επιλογή του τζιν δεν έγινε ποτέ πιο εύκολη με τα βασικά tips που πρέπει να ξέρεις. 

 

Το ιδανικό Τζιν ανάλογα το σωματότυπό σου!-1

" Τρίγωνο Σωματότυπο"

Έχεις όμορφες σχηματισμένες καμπύλες στους γλουτούς, ενώ στο πάνω μέρος του σώματος σου οι αναλογίες σου είναι πιο μικρές; Τότε ανήκεις στο " Τρίγωνο Σωματότυπο". Για σένα ιδανικό είναι ένα πολύ ελαστικό τζιν με ψηλή μέση και ένα σκούρο χρώμα. Είναι καλύτερο να αποφύγεις  τις καμπάνες και να κινηθείς σε τζιν σωλήνες.
Σου προτείνουμε:
Το "Μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι" που είναι βολικό και ελαστικό, ιδανικό για να αναδείξει τις καμπύλες σου. 

 
 
Το ιδανικό Τζιν ανάλογα το σωματότυπό σου!-2

"  Κύκλος Σωματότυπο"

Έχεις περισσότερες καμπύλες στο πάνω μέρος του σώματος σου και στη περιφέρεια, ενώ τα πόδια σου είναι λεπτά;  Τότε ανήκεις στο " Σωματότυπο Κύκλος" ή αλλιώς "Σωματότυπο Μήλο". Το τέλειο τζιν για εσένα έχει ελαστική μέση και λεπτομέρειες στα πόδια, όπως σκισίματα και διχρωμίες, ώστε να τραβάει το βλέμμα στα ψηλόλιγνα πόδια σου.
Σου προτείνουμε:
Το "Τζιν με φθαρσίματα" που θα αναδείξει τα πόδια σου, δίνοντας έμφαση στο δυνατό σου σημείο. 

 
Το ιδανικό Τζιν ανάλογα το σωματότυπό σου!-3

"Ορθογώνιο Σωματότυπο"

Έχεις αθλητικό ή αρκετά skinny σώμα, χωρίς καμπύλες και έντονη μέση; Τότε ανήκεις στο "Ορθογώνιο Σωματότυπο". Σου ταιριάζουν skinny jeans με ψηλή μέση, τελείωμα σωλήνα, κατά προτίμηση σε ανοιχτό χρώμα, ώστε να δημιουργούν όγκους. Εναλλακτικά δοκίμασε τζιν σε γραμμή boyfit.
Σου προτείνουμε:
Το "Γκρι Skinny Τζιν" που θα ταιριάξει ιδανικά σε εσένα.

 
Το ιδανικό Τζιν ανάλογα το σωματότυπό σου!-4

"Σωματότυπο τύπου V"

Έχεις ανοιχτές πλάτες και καμπύλες στο πάνω μέρος, ενώ τα πόδια σου είναι ψηλά και λεπτά; Τότε ανήκεις στο "Σωματότυπο τύπου V" . Για σένα ιδανικό είναι τζιν σε έντονο χρώμα ή ακόμα και λευκό ώστε να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του όγκους στο κάτω μέρος.
Σου προτείνουμε:
Το "Παντελόνι καμπαρντίνα με πέρλες"σε έντονο χρώμα ή λευκό, που θα σου δημιουργήσει τον όγκο που χρειάζεσαι στο κάτω μέρος.

 
Το ιδανικό Τζιν ανάλογα το σωματότυπό σου!-5

"Σωματότυπο Κλεψύδρα"

Έχεις πολύ λεπτή μέση αναλογικά με το στήθος και την περιφέρεια σου; Τότε ανήκεις στο "Σωματότυπο Κλεψύδρα". Το ιδανικό τζιν για σένα είναι αυτό που δίνει έμφαση στη μέση σου.  
Σου προτείνουμε:
Το παντελόνι  το " Τζιν με κουμπιά" που είναι όσο ψηλόμεσο χρειάζεσαι και τα κουμπιά βρίσκονται στο σημείο που χρειάζεται για να τραβήξουν όλα τα βλέμματα στη λεπτή σου μέση. 

 
 
Αν θες να δεις περισσότερες επιλογές σε τζιν, με ένα κλικ εδώ μπορείς να δεις όλη τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή Denim! Αν ακόμα προβληματίζεσαι για το ιδανικό τζιν για εσένα είμαστε στη διάθεση σου να σε συμβουλέψουμε προσωπικά. Στείλε μας απλά μήνυμα εδώ με ό,τι θέλεις να ρωτήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ