Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Μία και Μοναδική Απόχρωση του Γκρι

2 Φεβρουαρίου 2018

14:29

Η Μία και Μοναδική Απόχρωση του Γκρι
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 
Η Μία και Μοναδική Απόχρωση του Γκρι

Δεν γνωρίζουμε αν οι αποχρώσεις του γκρι είναι 50 ή περισσότερες, όμως για φέτος την άνοιξη και τη ντουλάπα σου το γκρι έχει μία και μοναδική απόχρωση. 
Από την χειμερινή season είδαμε το ανοιχτό γκρι να φιγουράρει ιδιαίτερα σε παντελόνια και πανωφόρια, όμως στη νέα season δεν αρκείται σε μικρές και ουσιαστικές δόσεις, αλλά γίνεται κυρίαρχο στο καθημερινό μας look.
 
Πέταξε λοιπόν τα μαύρα, τα καφέ, τα μπλε και φόρεσε το ανοιχτό αυτό γκρι που ήρθε για να φέρει την νέα εποχή στα παστέλ, κάνοντας την ιδανική μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη.
 
Από τα θετικά του είναι πως δεν αποτελεί ένα δύσκολο χρώμα. Μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και σίγουρα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ίσως το χαρακτηρίζουν ουδέτερο, έχει ωστόσο  μια δυναμική που το κάνει διαφορετικό και απαράμιλλα κομψό.

Τι πρέπει να ξέρεις πριν το επιχειρήσεις:

 

1. Συνδύασε το με λευκό

Ένα τέτοιο χρώμα δεν πρέπει να το μαυρίζεις, ούτε να το σκοτεινιάζεις. Είναι υπέροχο, φωτεινό και chic και γι αυτό πρέπει να του δώσεις τη λάμψη που του αξίζει. Ο πιο safe τρόπος να το πετύχεις είναι να το συνδυάσεις με το λευκό.

2. Δώσ' του έξτρα λάμψη.

Τα μεταλλικά στοιχεία παραμένουν στην μόδα και αυτή τη season, αν ένα χρώμα ταιριάζει ιδανικά με τα metallics και τις παγιέτες είναι το παστέλ γκρι. Τόλμησε να τα παντρέψεις και θα δεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα σε ενθουσιάσει.  

3. Μην το παραφορτώσεις.

Το παστέλ γκρι είναι ένα από τους κύριους πρεσβευτές του μινιμαλισμού, από τη διακόσμηση έως και τη μόδα. Αυτό συμβαίνει διότι σου δίνει έναν φαινομενικά ουδέτερο καμβά που μπορεί να αναδείξει την πλειοψηφία των χρωμάτων. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να το φορτώσεις με πολύχρωμα στοιχεία, με layering ή με φανταχτερά αξεσουάρ. Αν θέλεις να του δώσεις λιγάκι χρώμα, επίλεξε ένα και όχι περισσότερα από την παλέτα σου και σε μικρές δόσεις. Κeep it simple, keep it elegant! 

4. Μονοχρωμία.

Αν είσαι οπαδός της μονοχρωμίας στο look και ψάχνεις ένα χρώμα να φορέσεις φέτος την άνοιξη από την κορυφή μέχρι τα νύχια, αλλά  θέλεις παράλληλα να παραμείνεις κομψή τότε δεν έχεις άλλη επιλογή. Το γκρι είναι μονόδρομος για εσένα. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να παίξεις με παραπάνω από μία αποχρώσεις του ανοιχτού ή του σκουρότερου γκρι για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ώρα για λίγη έμπνευση...

Η Μία και Μοναδική Απόχρωση του Γκρι-0

 

Για πες μας τη γνώμη σου.....
 

 

Θα είναι το ανοιχτό γκρι μέσα στις επιλογές σου φέτος;

Φυσικά, δεν το χάνω με τίποτα!

Χμμ.. θα το σκεφτώ λιγάκι ακόμα.

Δεν νομίζω, θα προτιμήσω κάτι άλλο.

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ