Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Απόλυτο λευκό. Η τάση που έγινε state of mind

7 Σεπτεμβρίου 2017

16:27

Απόλυτο λευκό. Η τάση που έγινε state of mind
Απόλυτο λευκό. Η τάση που έγινε state of mind

Εδώ και περίπου 3 χρόνια έχει ξεκινήσει στη βιομηχανία της μόδας η απενοχοποίηση του total  λευκού look. Τα μεγαλύτερα fashion icon τόλμησαν ολόλευκες εμφανίσεις ακόμα και στο κόκκινο χαλί εντυπωσιάζοντας και φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο το λευκό ως τάση. Λίγο μετά από τα 00s, όπου το total λευκό συνδέθηκε άμεσα με τα ποπ αστέρια της εποχής,  το λευκό απαξιώθηκε θεωρήθηκε παρωχημένο και πέρασε σε μία καθόλου αντάξια του μοίρα.
 Στα χρόνια που ακολούθησαν το λευκό έμεινε μόνο σε συνδυασμούς χρωμάτων και backgrounds χωρίς να συνηθίζεται σε απόλυτη μονοχρωμία.
 Σχεδόν 20 χρόνια μετά η επιστροφή της απόλυτης κομψότητας είναι γεγονός.  Το λευκό κερδίζει πια τη χαμένη αίγλη του. Ανεβαίνει σε πασαρέλες, κυριαρχεί σε επίσης εκδηλώσεις και γίνεται το Τοπ θέμα στα office looks.  

Μπορεί να μην κρύβει κάθε ατέλεια, μπορεί να θέλει προσοχή στη διαχείριση ώστε να κρατήσει την αστραφτερή του όψη, όμως πίστεψτε με δεν υπάρχει κανένα μα κανένα άλλο χρώμα, που να έχει τέτοια δυναμική, να προσδίδει τόση αίγλη και φινέτσα και ταυτόχρονα να εκφράζει θηλυκότητα αναδεικνύοντας τις γραμμές σας.

Ώρα λοιπόν και για σένα να το τολμήσεις.

 

Απόλυτο λευκό. Η τάση που έγινε state of mind-0Απόλυτο λευκό. Η τάση που έγινε state of mind-1Απόλυτο λευκό. Η τάση που έγινε state of mind-2

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ